Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Ferit Şelli vefat Etti
Şanlıurfa'nın köklü Ailelerinden ŞELLİ Ailesinin önde gelen isimlerinden ŞUTSO Eski Bşk.Vekili ,Dr.Eyüp, Dr.Cüneyt ve Dr.Ferhat Şelli'nin Babaları Ferit ŞELLİ hayatını kaybetti.
 
Şanlıurfa 'nın köklü Ailelerinden ŞELLİ Ailesinin önde gelen isimlerinden,Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Eski Müsteşar Vekili Dr.Ferhat Şelli ve Opr.Dr.Cüneyt Şelli ve Dr.Eyüp Şelli'nin Babaları,Selçuk ve Ali Şelli'nin,Kemal Şelli'nin Ağabeyi İhsan Şelli'nin kardeşi ,Gençlik Ve Spor Eski İl Müdürü Sait Güven'in Kayınbiraderi ŞUTSO Meclis Eski Bşk.Vekili Ferit ŞELLİ ,uzun süredir süren rahatsızlığı sonucunda Yalova'da hayatını kaybetti. Yarın sabah (2.Ağustos.C.Tesi) İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanından,sabah saat 05:30'da kalkan uçakla cenazesi Şanlıurfa'ya getirilecek olan merhum Ferit Şelli,öğlen namazını müteakip Şanlıurfa Yeni Mezarlığına defnedilecek.Taziyesi ise Ramazan Başak Taziye Evi'nde yapılacak. URFAHABERLER.COM olarak Merhuma Allahtan rahmet Şelli ailesine baş sağlığı dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49