Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Feci Şekilde Can Veren Gencin Katil Zanlıları Yakalandı

Olay, çarşamba gecesi, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre bir kafede oturan Y.B.'nin, yanına gelen bazı kişilerce dışarı çağrıldı. Bir araca bindirilen Y.B. Dövülüp ve tüfekle vurulan Genç araçla Karaköprü semtindeki özel hastanenin önüne bırakıldı. Sağlık görevlilerince acil servise alınan ağır yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Y.B.'nin cenazesi, yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Olayın ardından kaçan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden aracı tespit eden ekipler aralarında daha önce husumet bulanan T. F. (30), M.Y.(21), ve V.K. (32) olduğu tespit edilen şahıslar yapılan operasyon ile gözaltına alındı. Operasyonda olayda kullanılan av tüfeği de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 3 kişi 'Kasten Öldürme suçundan' tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49