Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Feci Kaza: 2 ölü, 5 yaralı
Şanlıurfa Gaziantep karayolunda tarım işçilerinin taşıyan kamyon kaza yaptı. 2 kişi öldü 5 kişi yaralandı.
Kaza Şanlıurfa Gaziantep karayolunun 55. kilometresinde meydana geldi. iddiaya göre Gaziantep’ten Şanlıurfa İstikametine gelen tarım işçilerini evini taşıyan Ömer K. idaresindeki 42.Y.4272 plakalı kamyon karayolunun 55. kilometresinde yolda park etmiş arızalı olan 63 ..879 plakalı kamyonu arkadan çarptı. Kazada araçta sıkışan ve uzun uğraşlar sonucu çıkartılan Nurcan A.(18) ve araç sürücü Ömer K. olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sık Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine: çok sayıda, İtfaiye, Jandarma, Polis ve Ambulans sevk edildi. Yaralanan ismi öğrenilmeyen 5 tarım işçileri Suruç ve Şanlıurfa Hastanelerine sevk edildi. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49