Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

  Faruk Çelik, Mersavi aşireti mensuplarıyla biraraya geldi:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Şanlıurfa'ya geldiği günden beri daha çok sürpriz ziyaret ve görüşmelere imza atan Faruk Çelik, dün gece de Mersavi aşireti ileri gelenleriyle buluştu.
Akşamın ilerleyen saatlerinde parti yöneticileri ile Mevlevihane Külliyesi'ne giden Bakan Çelik, aşiret mensuplarından büyük ilgi gördü.
Aşiret mensupları, Çelik'i Urfa'da yeniden görmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirirken, "Bu seçimin, birlik seçimi, beraberlik seçimi, kardeşlik seçimi" olduğuna dikkat çekip, "Urfa'nın huzuru, barışı, geleceği için sandığa" gideceklerini söylediler.
Bakan Çelik de aşiret mensuplarının bu yaklaşımının Urfa'nın genelinde hakim olduğuna vurgu yapıp, özetle şunları söyledi:
"2011 seçimlerinden çok farklı bir hava var Urfa'da. Urfalı'lar son dönemde yaşanan terör, şiddet olaylarından son derece rahatsızlar. Şehirlerinin bu tür olaylarla anılmasını, haklı olarak istemiyorlar. O nedenle nere gitsem, kiminle konuşsam 'birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur' vurgusu yapıyor. Bunlar hepimizin ortak paydası. Çocuklarımız için geleceğimiz için olmazsa olmazımız. Çok şükür, sen - ben meselesinin bizi bir yere ulaştıramayacağının Urfa bilincinde. Huzursuzluğun, şiddetin, terörün nelere malolduğunu esnafından çiftçisine, gencinden çocuğuna herkes görmüş durumda. Bize düşen bu tablo karşısında birlik olmak, beraber olmaktır. İnanıyorum ki 1 Kasım'da Şanlıurfa şanına yakışanı yapacak, huzurun, barışın, kardeşliğin karşısında olanlara gereken dersi verecek."
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49