Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Faruk Çelik Dur Durak Bilmiyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Çelik, İzol aşiretinin önde gelen isimlerinden ve AK Parti’nin kurucu üyelerinden olan eski Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol ile görüştü.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği görüşme,  İzol’un Yenişehir’de bulunan ofisinde gerçekleşti.
Çelik, İzol ile bir süre sohbet ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olan İzol ise seçimlerde AK Parti’nin başarısı için çalışacağının sözünü verdi.
Cuma namazını Evren Sanayi Sitesi'ndeki bir camide kılan Çelik, namaz sonrası sanayi esnafıyla yemekte buluştu.
1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine değinen Çelik, bölgede huzurun hakim olması için mücadele ettiklerini ifade ederek AK Parti'ye destek istedi.
Seçimlere yönelik açıkladıkları beyannamede toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi esnafa da bir çok müjde verdiklerini kaydeden Çelik, 1 Kasım seçimlerinin Şanlıurfa ve bölgenin kalkınması için çok önemli olduğunu vurguladı.
FAKIBABA'YA ZİYARET
Esnaf buluşmasının ardından Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesine giden Çelik, dün Birecik'teki seçim bürosunun açılışından dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.
Geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Çelik, Fakıbaba'ya Allah'tan acil şifalar diledi.
Çelik ziyaret sonrası kazada yaralanan ve aynı hastanede tedavi gören Fakıbaba'nın şoförü ve danışmanını da ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49