Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Faruk Çelik: Bu Başarı Urfalılarındır
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ’40 günlük çalışmanın neticesinde partimize yüzde 18’lik oy artışı ile yüzde 64.5’lık desteğini esirgemeyen tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum’ dedi.
Aldıkları oy oranının büyük bir başarı olduğunu açıklamasında belirten Çelik, bu başarının Şanlıurfalılarla kaynaşmış olan AK Parti’nin ve Şanlıurfalıların başarısı olduğunu ifade etti. Bugünden sonra ayrım yapmadan bölgenin sorunlarını bilen siyasetçiler olarak yine Şanlıurfalılarla kol kola gireceklerini ve kentte var olan sorunların çözümü konusunda hep birlikte katkı sağlayacaklarının altını çizen Çelik ‘Şanlıurfa’mıza ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi.
Açıklamasında Türkiye seçim sonuçlarını da değerlendiren Çelik ‘Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinden sonra koalisyonunun kurulamaması neticesinde oluşan tabloyu, erken seçimle milletimizin çözmesi adına, milletimize 1 Kasım’da tekrar gittik. Bugün resmi olmayan sonuçlar çerçevesinde AK Parti’nin 4 aylık aradan sonra tekrar tek başına iktidara geldiğini hep beraber gördük. Öncelikle 2002’den bu yana Türkiye’de eşitsizlikleri ortadan kaldırma adına, her alanda birçok reformlar yapan partimizin tekrar milletin güvenine mazhar olmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Aziz milletimize çok teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerine girerken Şanlıurfa Milletvekili adayları olarak değerli 12 arkadaşımla birlikte teşkilatlarımızla birlikte çok yoğun ve uyumlu bir çalışma dönemini geride bıraktık. Bildiğiniz gibi bölgemizde ve ilimiz Şanlıurfa’da yaşanmakta olan son dönemlerden kaynaklı bazı problemler vardı. Bir açık hava müzesi olan Şanlıurfa’nın turizmin kesildiğin, otellerin boşaldığını her Şanlıurfalı açık bir şekilde ifade ediyordu. Teşvik bölgesi olan ve kalkınması gereken birçok tesis inşa edilmişken duran sanayi ticareti, son dönemlerdeki terör faaliyetleriyle oluşan korku ve endişe ortamını bütün açıklığıyla 1 milyon 800 bin Şanlıurfalı kardeşimizle enine boyuna tartıştık, çözüm önerilerini, nerelerde yanlış yapıldığını Urfalı kardeşlerimizle dertleşerek kaynaşmış olduk. 40 günlük çalışmanın neticesinde partimize yüzde 18’lik oy artışı ile yüzde 64.5 desteğini esirgemeyen bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. ‘ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49