Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Fakülte olarak eğitime başladı
Osmanbey Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi salonunda gerçekleşen açılış törenine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra Yılmaz, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
sizi buraya vatana faydalı bireyler olarak yetişmeniz için gönderiyor. Yönetim olarak, hocalar olarak sizleri tam donanımlı olmanız için çaba sarf ediyoruz. Sizler de kendi üzerinize düşeni yapınız. İyi bir öğrenci olun. Başkalarının sözleri ile kendinizi yönlendirmeyin. Ülkemiz için yanlış olabilecek hareket ve davranışlarda kendi iradenizle uzak durun. En iyi şekilde mesleğinizi yapın” dedi.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra Yılmaz; “Üniversite olarak öğrencilerimize geniş imkânlar sunuyoruz. Onların rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlıyoruz. Eğer yurtta veya kaldığınız yerlerde ders çalışmakta zorlanıyorsanız kütüphanemizde gelip eksiklerinizi telafi edebilirsiniz. Her türlü basılı veya dijital veriye ulaşma imkânını sizlere sunuyoruz. Bir sorunla karşılaştığınızda bizler size yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Açılış töreni bölümü ilk sıralarda kazanan öğrencilere plaket takdimi, müzik dinletisi ve kokteylle son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49