Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba’nın İçinde Olduğu Otomobil Kaza Yaptı
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba, içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza Birecik ilçesinden seçim çalışmaları dönüşünde otobanda oldu.
Kaza Şanlıurfa-Birecik karayolunun 60. Kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Fakababa seçim çalışmaları dönüşü Birecik Şanlıurfa otobanında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi  sonucu bariyere çarparak durdu. Korumaların haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi olayda yaralanan Fakıbaba ve korumalara olay yerinde yapıla ilk yardımın ardından  yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, ve bir çok partili hastaneye koştu.
Hastane önünde bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, kaza ile ilgili yaptığı açıklamada “Fakıbaba telefonla görüşme yapıyordum.Telefon kesilmesin diye araç yavaşlamış yavaşladığı sırada yapmış. Çarpma sesini duydum telefon açık kaldı Fakıbaba’nın inleme sesini duydum. Sonra şoförle konuştuk. Bilinçleri kapanmaması için Fakıbaba ile telefonda konuşmaya çalıştım.20 dakika sonra ambulans sesini duydum ve rahatladım ”dedi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49