Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba’dan ''Anneler Günü '' Mesajı
Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Fakıbaba İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Gününü kutluyorum." dedi.
Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler komisyon üyesi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr Ahmet Eşref Fakıbaba ,Annelerin insanlık hayatında kutsal bir varlık olduğuna işaret eden Fakıbaba, “Cennet anaların ayakları altındadır” diyen bir dinin mensuplarıyız. Cennetin anahtarı olan annelerimiz karşılıksız sevgi ve özverinin en büyük sembolüdür. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız annelerimiz, çocuklarını yetiştirmek, geleceğe hazırlamak ve özgüvenli, kararlı bireyler olarak büyümelerini sağlamak için yakınmadan büyük bir özveriyle çaba göstermektedirler" dedi.
Fakıbaba, "Fedakârlık ve sabırla, dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyor, gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum"dedi.
Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler komisyon üyesi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr Ahmet Eşref Fakıbaba

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49