Öne Çıkanlar Ahmet Demir sosyal medya Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı elektrık

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Troleybüs İçin Singapur Yolcusu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Troleybüs Projesi kapsamında Dünya Bankasının davetlisi olarak Singapur’a gidiyor. 

Troleybüs uygulamasını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen ve bir hafta sürmesi planlanan gezi kapsamında 2 Kişilik bir heyetle 18 Ocak Cumartesi Günü akşamı kentten ayrılacak olan Fakıbaba’nın gelecek hafta Pazar günü döneceği bildirildi.

 Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, “ Troleybüs projesi önemli bir proje. 25 Km’yi kapsıyor. Yani Eyyübiye’yi Haliliye’yi ve Karaköprü’yü birbirine bağlayan ve ulaşımda çok büyük rahatlama sağlayan bir proje. Toplam 40 Milyon Euro(Avro) kredi alıyoruz. 5 yol ödemesiz 25 yıl vadeli bir kredi. Daha önce İşviçre’de buna benzer bir uygulamayı inceledik. Toplu taşımada da ayrıca yeni müjdelerimiz var. Gideceğimiz güne kadar halkımıza hizmet etmeyi bir görev biliyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49