Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Neden Katılmadığını Açıkladı
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünde kente olamamasının gerekçesini açıkladı.
Şanlıurfa için çok önemli olan bir projenin takibi için 11 Nisan tarihinde yurt dışında bulunduğunu dile getiren Fakıbaba ” Ancak gezimin nedeni bir tatil değildi. Bir dinlenme  değildi.Şanlıurfa ile  ilgili çok  önemli projelerdi..İnşallah Nisan’ın 24’nde   tekrar gide cem.Tek amacımız Urfa halkını nasıl daha iyi bir Urfa da yaşatabiliriz.Bunu Allah da biliyor.”dedi
11 Nisan programında Şanlıurfa’da olamadığım için çok üzgün olduğunu belirten Fakıbaba, ancak kendisi adına çok değerli arkadaşlarının programı takip ettiğini ve programa katıldığını vurguladı.
Dedikodu yapanlara da saygı duyduğunu aktaran Fakıbaba şöyle konuştu;”Tabi dedikodu yapan insanlara da saygımız var. Ama muhalefetin böyle yapılmaması lazım. Bence Urfa ‘ya canını veren insanlara da hakikaten ne olursa olsun saygı duymak lazım biz Allahın izniyle Urfalı hemşerilerimizin hep emrinde olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu son yıldaki projemizde de Urfa halkı görecek ki. Yani şimdi Allah rızası için bütün vatandaşta elini vicdanına koysun bir Samsat meydanın yıkılışı bir rüyaydı. Rüyalar gerçekleştiriliyor. Başta emeği geçen sayın bakanımız olmak üzere herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ben bir defa Fransa ya gitmedim. Yani onu şöyle diyorlar Urfalılar Urfa’yı kurtardı Fransızların elinden Fakıbaba da 11 Nisanda Fransa ya gitti. Fakıbaba’nın çalışmasıyla Allahın izniyle Fransızlar sadece ve sadece turistik ziyaret için gelirler. Eğer uyumuş olsaydık Fransızlar almaya gelirlerdi bende öyle cevap veriyorum.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49