Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, 'Listeyi Ben Yapmadım'
24 haziran’da yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa adalarını tanıtmak için bir araya geldi. Eski milletvekillerin yanı sıra partililer ve yoğun bir vatandaş kitlesi ile yapılan tanıtım toplantısında konuşan 1. Sıra adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, listelerin açıklanmasından sonra hakkında çıkan Listeyi Fakıbaba hazırladı gibi söylemlere sert bir dille tepki göstererek, liste içinde ilk defa gördüğüm ve bilmediğim arkadaşlarımız var ve hiçbir bakana liste hazırlama şansı verdiler diyerek çıkan söylemlere tepki gösterdi.
‘Listeyi ben yapmadım’
Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yarın bir sürü iftiraları diyecekler benim ben samimi kardeşinizim listenin içerisinde hiç tanışmadığım başka arkadaşlarım var ama gurur duyuyorum listeyi ben yapmadım. İftara atan adamlar var önemli değil onlar da benim kardeşim yanlış algılayanlar var. 300 kişinin içerisinde belki bunu iki kişi yanlış algıyı çıkarıyor çıkarsın zararı yok, ben onu da bağrıma basıyorum ama ben mertçe konuşan bir adamım listeyi yapmış olsaydım söylerdim, hiç çekinmeden söylerdim. Çünkü hiçbir bakana liste yapma hakkını vermediler ve ben pazartesi günü öğrendim bunu emin olun Pazartesi günü öğrendim ama bahaneyle Ahmet Fakıbaba’yı vurmakla elinize ne geçecek.” dedi.
Lütfen hiç kimsenin yanlış şeylerine gelmeden Recep Tayyip Erdoğan'ı, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve AK Parti hükümetini destekleyelim. Lütfen bir daha ama bir daha bu sefer tam vaktidir diyelim. Şanlıurfa'yı bir kez daha büyüteceğimizin sözünü veriyorum yapacak şeylerimiz var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49