Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Kent Konseyi İle Bir Araya Geldi
 Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Kent Konseyi üyeleriyle bir araya geldi. Şanlıurfa’nın Topdağı Mahallesinde Kent Konseyi Üyeleriyle bir araya gelen Fakıbaba, toplantının çok faydalı olduğunu belirtti. Fakıbaba, ” Sayın başkana ve çok değerli arkadaşlarına yürekten çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok faydalı bir toplantı oldu. Konuştuk, dertleştik, eleştirilerini dinledim. Benim için çok faydalı bir toplantı oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum”dedi.

Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli de Kent Konseyi olarak belediye başkanıyla 6’ıncı kez bir araya geldiklerini belirtti. Kentin sorunlarıyla ilgili tartışma, uzlaşma ve bilgi paylaşımında bulunduklarını aktaran Dişli “Bu tür toplantılar kentimiz adına çok yararlı oluyor. Kent konseyini temsilen çok sayıda uzman arkadaşlarımız var. Bu uzman arkadaşlarımızın da önerileri oluyor. Başkanımız tarafında da bu önerilerinin önemsendiğinin farkındayız”ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48