Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba: İstikrar İçin Oy Verin
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’nın istikrar ve huzur için AK Parti’ye oy vermesi gerektiğini ifade etti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Süleymaniye Eğitim Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.  Fakıbaba, Kur’an tilaveti ve Mevlit programına katıldı. Fakıbaba gün boyunca sürdürdüğü temaslarının ardından akşam saatlerinde seçim bürosuna gitti.
Seçim bürosunda seçmenlerle bir araya gelen Fakıbaba, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Seçim bürosunda vatandaşlara hitap eden Fakıbaba, “ “Urfa halkına minnettarım herkes bağrına basıyor ve olayın farkındalar. Gerçekten Şanlıurfa bir huzur şehri Allah bu huzurumuzu elimizden almasın. Allah kimseyi huzursuz etmesin.  Yani trilyonlarının olsa, bütün Urfa sizin olsa ve huzurunuz olmasa neye yarar.  Onun için arkadaşlar insanları görüyorum. İş adamlarını görüyorum, işçi kardeşlerimi görüyorum. Taşeron işçilerimizi görüyorum hepsi önce huzur diyor.  Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.  Bu seçim sadece Urfa’nın ve AK Parti’nin seçimi değildir. Bu seçim Türkiye’nin önemli bir seçimidir. Var olması yok olması demiyorum ama çok önemli bir seçimdir. Şanlıurfa bu seçimin de merkezinde olan bir şehirdir. Güneydoğu’da Şanlıurfa’da AK Parti kaybederse ve istediğimiz oyları alamazsak inanın çok farklı neticeler çıkacaktır. Ben oylarınıza talibim, oylarınızı istiyorum. Bunu kendim için değil Urfa’m ve Türkiye’m için istiyorum. Huzur için, istikrar için istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49