Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba ile Şivan’ın Diyarbakır buluşması
Fakıbaba ile Şivan’ın Diyarbakır buluşması Başbakan’ın Diyarbakır programı dolayısıyla bugün Diyarbakır’da bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfalı sanatçı Şivan Perver ile biraraya geldi.
Şivan Perver ile kucaklaşan ve samimi bir diyaloga giren Fakıbaba Şivan Perver’e ’e Şanlıurfalıların selamını iletti. Diyarbakır valiliği önünde gerçekleşen Şivan Perver ile Fakıbaba buluşmasının ardından valilik binasına geçildi. Diyarbakır Havaalanında başbakanı karşılayan Fakıbaba, Diyarbakır da tarihi anlara şahit olduklarını söyledi. Şanlıurfalı iki ünlü sanatçının başbakanın Diyarbakır programında yıllar sonra bir araya gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirten Fakıbaba, “Şivan Pervere Şanlıurfalı hemşerilerimin selamını ilettim. İlerleyen saatlerde İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver ile tekrar bir araya gelip bu değerli 2 ismi Urfa’ya davet edeceğim ”dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49