Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba “Halkımın Hizmetkârıyım”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba 7 Haziran genel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor.
Daha önce birçok mahalle toplantıya katılan Fakıbaba’nın bu seferki durağı Ahmet Yesevi Mahallesi oldu. Toplantı başlamadan önce alanı dolduran mahalle sakinleri “Baba Meclise” ve “Fakıbaba Geliyor Dertler Bitiyor” şeklinde tezahüratlar yaptı. Fakıbaba alana gelince mahalle sakinleri arasında fotoğraf çektirme yarışı başladı. Burada bir konuşma yapan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba şunları ifade etti, Beni vekil seçtiğinizde her hafta sonu Şanlıurfa da olacağım hep siz değerli halkımla beraber olacağım. Her zaman beni bağrına basan sevgilerine layık olmaya çalıştığım vatandaşlarımın emrinde olacağım. Fakıbaba halkın hizmetkârıdır. Ve hep hizmet edecektir. Evimi bile taşımayacağım Ankara da sizin sesiniz olacağım. Sizler büyük insanlarsınız gerçekten Urfalı büyük insan Allah sizden razı olsun. Bu kardeşinizi, aldınız bağrınıza bastınız bu kardeşiniz sadece kendi görevini yaptı. Allah gerçekten hepinizden razı olsun o büyük yüreğinizin içerisine Fakıbaba’yı koydunuz dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49