Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Halka Açık Basın Toplantısı Düzenledi
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba halka açık basın toplantısında 9 yıllık çalışmalarını anlattı. Belediye Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısına başkan yardımcılarının yanı sıra vatandaşlar, kadınlar ve muhtarlar da katıldı. Basın toplantısı Şanlıurfa’da son 9 yılda yaşanan değişim Belediye Basın Yayın Biriminin hazırladığı fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı. 
400 Fotoğrafla Urfa’daki Değişimin Öyküsü Anlatıldı
Nikah ve Konferans Salonun Sergi Bölümünde Belediyenin 9 yıllıda yaptığı çalışmalar kentin öncesi ve sonrası 400 fotoğrafla anlatıldı.”Değişimin Öyküsü Urfa” konulu fotoğraf sergisini kokteyl eşliğinde gezen vatandaşlar sergiyi çok beğendi. Değişimin Öyküsünün anlatıldığı Fotoğraf Sergisinde Fakıbaba’nın da halkla olan resimlerine yer verildi. Fakıbaba’nın sevilme nedenlerini anlatan fotoğraflarda, çocuklarla, gençlerle, yaşlılarla ve kadınlarla birlikte fotoğraflarının bugüne kadar hiçbir yerde yayınlanmayan fotoğraflarından oluşması dikkat çekti.
Türkiye’de Halka Açık Basın Toplantısı Düzenle Tek Başkan
Fotoğraf sergisinin ardından vatandaşlarla, muhtarlarla ve bazı STK temsilcileriyle basın toplantısına geçen Fakıbaba, halka açık basın toplantısı düzenlemenin yürek isteyeceğini söyledi. Fakıbaba konuşmasında önce halka açık basın toplantısı düzenlemesinin nedenlerini anlattı ardından 9 yılda Şanlıurfa için yaptığı çalışmaları slayt sunumu eşliğinde sıraladı.
“Herkes öyle halka açık basın toplantısı düzenleyemez belki ama ben bunu düzenlemek istedi.” diyen Fakıbaba konuşmasını şöyle sürdürdü; “Madem bu hizmetleri halk için yapıyoruz. O zaman halka açık basın toplantısı düzenlemekten de korkmamamız lazım. Halkı açık basın toplantımıza bakıyorum kadınlar gelmiş muhtarlar gelmiş. Bu çok güzel. Esasında halka açık basın toplantısı düzenleme konusunda arkadaşlarla görüşürken ilk önce biraz tereddütlerimiz oldu. Nasıl olur ya da nasıl yansır dedik. Ama sonra basın toplantımızı halka açık yapmaya karar verdik. Çünkü bu hizmetleri halk için yapıyoruz.Ne yaptığımızın hesabını da halka vermemiz gerekiyor.Buraya gelen vatandaşlarımız bizi eleştirebilir yada öneride bulanabilirler.Bunların hepsine saygı duyuyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49