Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, Çiğköfteyi, En Güzel Eşim Yapıyor

Bir takım incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen ve burada ilk olarak Adıyaman Valiliği ile esnafı ziyaret eden Bakan Fakıbaba, çiğköftenin hangi ile ait olduğu sorularına yanıt verdi. Bakan Fakıbaba, çiğköftenin en güzelinin yapana ait olduğunu, en güzelini de eşinin yaptığını söyledi.

Bakan Fakıbaba, Kalkınma Destekleme Projelerinin en yakın zamanda açıklayacaklarını belirterek, "Toplanan projeleri değerlendireceğiz. Kırsal Kalkınma projeleri geçen yıldan beri çok güzel projeler yapılıyor. İnşallah bu yıl da ona start vereceğiz" dedi.

300 koyun projesi hakkında da bilgiler veren Bakan Fakıbaba, "300 koyuna Nisan'da başlayacağız. Hedefimiz 1 milyon düve vermek ona da inşallah bu yıl başlayacağız. 81 köye Mart'ın sonunda başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin çiğ köfte Adıyaman'ın mı yoksa Şanlıurfa'nın mı sorusu üzerine Bakan Fakıbaba, "Çok zor bir soru. Çiğ köfte yapılan eve bağlıdır, yapan kişiye çok bağlıdır. Benim eşim çiğ köfteyi çok iyi yapar. O zaman derim ki çiğ köfte Şanlıurfa'nındır, çünkü eşim çiğ köfteyi çok iyi yapıyor. Adıyaman, çiğ köfteyi marka haline getirdiği için kutluyorum. Adıyaman'da çiğ köfte çok iyi yapılıyor. Çiğ köfteyi kim iyi yapıyorsa onundur" şeklinde konuştu.

haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48