Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

 Fakıbaba belediye  konutunu boşalttı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday gösterilmeyen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yerel seçimlere 2 ay kala belediye Başkanlığı konutunu erkenden boşalttı.
FAKIBABA KARAKÖPRÜYE TAŞINDI
Şanlıurfa’nın iki dönemdir belediye başkanlığını yapan Fakıbaba, 10 yıldır Refahiye Mahallesinde bulunan belediye başkanlığı konutunda ikamet ediyordu. Geçtiğimiz gün belediye başkanlığı konutu boşaltarak Karaköprü ilçesindeki kendi evine taşınan Fakıbaba Belediye Başkanlık konutunu boşalttıktan sonra konuttun çevresinde çevre düzenlemesi yaptırmaya başlattı. Fakıbaba, bugün konutu erken boşaltmasının nedenini açıkladı.
“BEN ZATEN BÖYLE LÜKS YERLERDE OTURMAYA ALIŞKIN DEĞİLİM”
Belediye başkanlığı konutunda halk adına oturduğunu söyleyen Fakıbaba, bir an önce temizliğini yaptırmak, çevresini düzenlemek gerçekleştirmek, konut çevresine çiçekler, ağaçlar, güller dikmek için ikamet ettiği başkanlık konutu erkenden boşlattığını ifade etti. Fakıbaba, 29 Martta 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde başkan seçilecek adayın daha rahat ve huzurlu ortamda görevini yapması için konut etrafında çevre düzenlemesi yaptırdığını aktaran Fakıbaba “Vallah ben zaten böyle lüks yerlerde oturmaya alışkın değilim ”ifadesini kullandı.
“GİDEN BİR BAŞKANIN GÖREVİ DİYE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ERKENDEN BOŞALTTIM”
Konutu yeni gelecek başkana hazırladığını belirten Fakıbaba açıklamasını şöyle sürdürdü;”Konutu ben boşalttım. Yeni gelecek başkan arkadaşımıza hazırlıyorum. Hemen önünde bir ev vardı onu kamulaştırdık. Bu görülen toprak alana inşallah çimler ve ağaçlar dikeceğiz. Ve gelen arkadaşımız daha rahat ortamda görevini yapmanın huzurunu yaşayacak. Zaten ben halk adına oturuyordum. Vallah ben böyle lüks yerlere alışkın değilim. Ama halkın adına oturuyordum. Bundan sonra gelen arkadaşımızda halkın insanı olacak, başkanı olacak. Bu bağlamda bir an önce temizliğini yaptırmak çevresini düzenlemek çiçekler ağaçlar güller dikmek bence giden bir başkanın görevi diye düşündüğüm için erkenden boşalttım. Şuan gerekli çalışmaları, çevre düzenlemesini arkadaşlarımız yapıyorlar.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49