Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba Başkan Demirkol’u Ziyaret Etti
Eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti.
 
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından sonra uzun süre il dışında bulunan eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba yardımcısı Emin İzol ile beraber Haliliye Belediye Başkanlığı makamına oturan Fevzi Demirkol’u ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Fakıbaba; sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz, özellikle Meclis Üyeleriniz ile olan birlik ve beraberliğiniz çalışmalarınıza çok müsbet olarak yansıyacağına inanıyoruz, benden çok daha fazla başarılı olacağınıza inanıyorum. Ancak yine de bana bir emriniz olursa sizin ve urfa halkının yanında olduğumu bilmenizden mutluluk duyacağım. Dedi
 
Başkan Demirkol; Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba bizleri ziyaret ederek onurlandırmışlardır, meclis üyesi arkadaşlarımla beraber kendilerini ağırlamaktan onur duyduk, kendisine ve uzun süre belediye başkan yardımcılığı görevini başarılı şekilde yürüten Emin İzol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, uzun yıllar urfa’da başarılı işlerin altına imza atmış olan bir başkandan elbetteki faydalanmayı isteriz, zaman zaman görüşlerine başvuracağız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49