Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba, “Ankara'da sesiniz olacağım“
AK Parti Şanlıurfa il Kadın Kolları tarafından Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba katıldı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba il Kadın Kolları tarafından Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında halk seslendi. Büyük bir katılımın olduğu toplantıda Fakıbaba binlerce kez teşekkür etti. Ben Ankara da sizin sesiniz olacağım siz beni bağrınıza bastınız bende sizlerin Ankara’daki sesiniz olacağım dedi.
Bundan 25 sene önce SSK hastanesinde başladı bu kardeşiniz göreve orada yapmış olduğu başhekimlik ile emin olun halkın hep hizmetkârı oldu. Sonra yine Allah nasip etti sizlerin oyuyla 10 yıl Şanlıurfa'nın Belediye Başkanlığını yaptı. Ben sizinle gurur duyuyorum böyle coşkulu bir kalabalık bacılarım, kardeşlerim, abilerim ben zaman zaman söylüyorum. Acaba Fakıbaba sen bu sevgiyi hak ettin mi. Allah razı olsun bakın 10 yıllık Belediye Başkanlığı 15 yıllık başhekimlik toplam 25 yıllık tecrübem var. Allah’ın izniyle bu seçimde de hepinizin yanında olacağım haram yemeyeceğim yersem zıkkım olsun. Her hafta sonu Şanlıurfa da olacağım evimi bile taşımayacağım Ankara da sizin sesiniz olacağım. Sizler büyük insanlarsınız gerçekten Urfalı büyük insan Allah sizden razı olsun. Bu kardeşinizi, aldınız bağrınıza bastınız bu kardeşiniz sadece kendi görevini yaptı. Allah gerçekten hepinizden razı olsun o büyük yüreğinizin içerisine Fakıbaba’yı koydunuz dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48