Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Facebook'ta helalık istemiş
 Terhisine 4 ay kala vatani görevini yaptığı Balıkesir’de henüz bilinmeyen bir şekilde yaşamını yitiren Salih Tuzlu’nun cenazesi memleketi Şanlıurfa’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailesinin 6 Nisan’da izine gelmesini bekledikleri oğullarının ölüm haberiyle yıkıldı.
1994/3 tertip olarak Balıkesir’de vatani görevini yapan 21 yaşındaki Şanlıurfalı Salih Tuzlu birliğinde cansız bir şekilde bulundu. Yapılan incelemede Şanlıurfalı askeri’in öldüğü belirlendi. Vücudunda herhangi bir delik, kesik izine rastlanılmaması üzerine ölümü şüpheli bulunan Tuzlu’nun cesedi otopsi için Balıkesir’den İzmir’e gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından Salih Tuzlu’nun cenazesi ailesine teslim edildi. İzmir’den Şanlıurfa’ya getirilen cenaze Balıklıgöl yerleşkesinde bulunan Hasan Paşa Camisinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından çift kubbe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Baba Yusuf Tuzlu çevresindeki vatandaşların yarımıyla ayakta durabildi.
İntihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulan Salih Tuzlu’nun kesim ölüm nedeni ileriki günlerde otopsi raporuyla açıklanması bekleniliyor. Terhisine 4 ay kala ölen Salih Tuzlu’nun 6 Nisan’da izin kullanmak için bölük komutanlığına müracaat ettiği öğrenildi.
Birliğinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Salih Tuzlu 9 Ağustos 2014 günü Facebook sayfasında çevresine askere gideceğini şu şekilde duyurdu
“Arkadaşlar sevdiklerim dostlarım ben Allahın izni ile yarın akşam askere gideceğim aniden oldu bende gideceğimi bilmiyordum bu vesileyle göremediğim yanına gidemedim arkadaşlarımdan büyüklerimden özür dilerim haklarınızı helal edin gitmek var dönmek yok Allah vatanımıza milletimize zeval ziyan vermesin saygılar . Allaha emanet olun . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49