Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Eyyüpiye adaya hayır mitingi

Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa’da toplanan yaklaşık 2000 kişi Eyyüpiye’de açıklanan adayları istemediklerini belirterek ”Yeter Artık Söz Eyyüpiye’nin” dir.

Şanlıurfa Eyyüpe ilçesi ve Harran çevre köylerden toplan yaklaşık 2000 kişilik grup Eyyüp peygamber makamı arakasındaki meydanda açıklanan adayları desteklemeyeceklerini belirten kalabalık taşıdıkları ”Bu aday için oy istemeyin, Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayacağız, buradan oy çıkmaz” gibi dövizlerle seslerini duyurmaya çalıştılar .

 Kalabalık sık sık ‘‘Biz bu adayı istemiyoruz’’ sloganı atarak yol yakınken Ak Parti’nin Eyyübiye’de kendilerine yakın bir aday gösterilmesini talep etti. Eyyübiye ve civarındaki çoğu köyün Arap olduğuna dikkat çeken eylemciler, adaylarının da Arap olmasını istedi.

 Toplanan kalabalık konuşmalardan sonra dağıldı.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49