Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de yollar genişletiliyor
Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Eyyübiye'nin ulaşım, sosyal alan, yeşil alan ve bir çok diğer ihtiyacına yönelik çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Eyyübiyelilerin takdirini kazanıyor.
Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni bulvarlar açarken bir yandan da semt pazarları, spor kompleksi, yeni bulvar ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Sistemli ve koordinasyonlu çalışmaları ile belirlediği aciliyet planına göre ilçenin farklı noktalarına yoğunlaşan Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiyelilerden teşekkür aldı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyyübiye ilçesine bağlı Fuzuli caddesinde sürdürülen cephe iyileştirme çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden bölge esnafı, "Allah Razı olsun binalarımız yeni gibi oldu ve yeni bir kimlik kazandı. Büyükşehir Belediyesini takdir ediyoruz. Önceden çocuklar kanallarda boğuluyordu. Şimdi ise yapılan havuzlarla ücretsiz bir şekilde yüzüyorlar. Aynı şekilde eskiden tek şeritli olan mahalle yolumuz yenilendi ve modernleşti, teşekkür ediyoruz" dedi.
Yıllardır Akçakale-Şanlıurfa yolunda yaşanan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, bölgede yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Başlatılan çalışmalarla birlikte yolların kaliteye ulaştığını belirten bölge esnafı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Eyyübiye'de güzel çalışmalara imza atıyor. Mesire alanımız tamamlandı ve yenilendi. Çocuklarımız için ücretsiz havuz imkanı var, yollarımız genişletiliyor. Çok teşekkür ediyoruz, bu çalışmaların devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan İlçeye kalıcı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi 2016 planlaması çerçevesinde 16 bin metre kanalizasyon hattı, 3 bin metre yağmur suyu hattı ve 6 bin metre de içme suyu hattı çekilirken 270 bin metrekare sıcak asfalt, 77 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49