Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Ürün Bazlı Gıda Denetim Seferberliği.

Tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin 81 ilde başlattığı ürün bazlı gıda denetimleri kapsamında Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde denetim yapıldı.

Gıda güvenliğini sağlamak ve farkındalığı arttırmak amacıyla yapılan Gıda Denetim seferberliği kapsamında Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi'nin katılımıyla toplu üretim yerleri, Ünlü mamül ürünleri, süt ve süt ürünleri , et ve et ürünleri gibi halkın en çok tükettiği ürünler öne çıkacak bu kapsamda arıcılık ürünleri bitkisel yağı baharatlar çaylar ve takviye edici gıdalar gibi ürünler art arda denetlenecek üretim yerlerinin yanında toplu tüketim yerlerine yönelik denetimler yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49