Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye’de Park Ve Millet Kıraathanesi Yapılıyor

Saha ziyaretlerine ara vermeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye mahallesindeki temasları kapsamında mahalleye park ve kütüphane müjdesi verdi. Seçildiği ilk günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla bir arada olup, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, saha gezilerinde hem sorunları çözüyor hem eksiklikleri gideriyor. Son olarak beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve birim amirleriyle birlikte Muradiye mahallesine giden Başkan Kuş, burada Mahalle Muhtarı Dello Alak’la birlikte incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesinin mahallede yapmayı planladığı park ve Millet Kıraathanesi yeri için incelemelerde bulunan Başkan Kuş, “ Hemşerilerim her şeyin en güzeline layık. Biz de onlar için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Muradiye mahallesine park ve Millet Kıraathanesi kazandırmak için düğmeye bastıklarını ve çalışma yürüttüklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Eyyübiye’de tüm mahallelerimizi bir bir geziyoruz, karış karış ne var ne yok diye eksiklikleri tespit ediyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Şuanda Muradiye mahallemizde Muhtarımız ile birlikteyiz. Bulduğumuz boş alanları değerlendireceğimizi ifade etmiştik. Burada çok güzel bir alan tespit ettik ve Başkan Yardımcımıza talimatı verdik. İnşallah Muradiye mahallemize modern bir Millet kıraathanesi kazandıracağız. Malumunuz Eyyübiye dezavantajlı bir bölge. Yaş ortalaması 19 olan bir İlçemiz. Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda ders çalışma alanı bulunmuyor, bundan dolayı ivedi bir şekilde buraya Millet Kıraathanesi’nin olması gerektiğini Muhtarımız ile birlikte hemfikir olduk ve talimatımızı verdik. İnşallah en yakın zaman dilimi içerisinde Muradiye mahallemize bir Millet Kıraathanesi kazandıracağız ve yanında çok güzel bir park olacak. Şuanda Büyükşehir Belediyemize ait bir alanın yanındayız eğer Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün burada herhangi bir tasarrufu olmayacaksa kendisinden Park yapımı için yanında bulunmuş olduğumuz araziyi isteyeceğiz. Yine Muradiye mahallemize çok güzel park ve parklar kazandıracağız. “ dedi.

Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak ise Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Başkanımız ve değerli Başkan yardımcıları ve ekibi ile birlikte Mahallemizi dolaşıyoruz. Çocuklarımızın oynayabilecekleri park alanları kazandıracağız. Çocuklarımızın ders çalışacakları Millet Kıraathanesi için değerlendirmede bulunduk. Başkanımızdan mahallemize göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim. “şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48