Öne Çıkanlar Ahmet Demir elektrık Zabıta Haftasını Kutladı Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Eczanelerde Yeni Dönem!

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de kanalizasyonu suyu  sokaklara taştı
Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesinde devamlı tıkanan kanalizasyon boruları vatandaşları çileden çıkardı. Daha önce mahalleye yapılan alt yapı nedeniyle sürekli kanalizasyon boruların taştığını belirten Mahalleli, "Sokaklara parke döşenmeye başlandı, ilk önce kanalizasyon sorunu çözülsün daha sonra parke döşensin" diye yetkileri uyardılar.
Sağlık mahalle halkı," Kanalizasyon suyun sokakları taşıması ile birlilikte bizim kadar hayvanlar da bu durumdan etkilendi. Köpekler kanalizasyon atığından su içiyorlar. İçmesiyle hastalık saçıyor. Mahallemiz örnek mahalle ile parke döşenmesine başladı, fakat bizim kanalizasyon borularında sıkıntı var sürekli patlıyor pis sular sokaklara ve evlerimizin tuvaletine kadar yayılmış durumda ilk önce bunu halletsinler sonra parka taşı döşesinler, evlerimizin önünden akan kanalizasyon suyu geçiyor, sineklerden koku ve pislikten durulmuyor. Belediyenin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını talep ediyoruz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49