Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Eyyubiye Sağlık ocağını İkinci kez soydular
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi bulunan Nihat Demirelli Sağlık Ocağı 2.'inci kez hırsızların hedefi oldu. 
 
Eyyübiye ilçesi Eyüp Kent Mahallesi'nde bulunan Nihat Demirelli Sağlık Ocağı, 2.'inci kez soyuldu. Pencere korkuluklarını söküp içeri giren hırsızlar, 2 bilgisayar,1 monitör,1 telefon, ve içerde bulunan 82 Ekran Televizyonu çaldı. Çalışanlar, ikinci defadır hırsızlık olayından sonra polisin inceleme yaptığını ancak halen herhangi bir kişinin yakalanamadığını belirterek olaya tepki gösterdi. Sağlık ocağındaki bilgisayar ve diğer cihazların doktor ve çalışanlara zimmetli olduğunu ve her defasında çalınan cihazların paralarının çalışanlardan kesildiğini ifade eden çalışanlar,Sağlık İl Müdürlüğü ya da valilik sağlık ocağımıza güvenlik elemanı alınması için yardımcı olsunlar aksi halde burada yaşanan hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmeyecek. Dedi.
sabah saatlerinde muayene olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşları bilgisayarlar olmadığı için Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49