Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Kırsalda Taziye Evleri Barışın Simgesi Oldu
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi kırsal alanlara başlattığı birlik ve beraberliğin simgesi olan taziye evleri taktir topluyor.
Eyyübiye belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı çalışma birlik ve beraberliğin simgesi oldu.  Konuya ilişkin Eyyübiye ilçesi Horoz mahallesinden ikamet eden  Abdülrahim Eles yaptığı açıklamada,Taziye evlerin kuruluşundan bu yana ister hüzün ister şenlik her türlü acı tatlı günlerimizi taziye evlerinde geçiriyoruz Eyyübiye belediyesi yaklaşık bir yıla aşkın tüm kırsal mahallelerde taziye evleri yaptırdı. Buda bizi ve bölge halkını çok memnun etti  ancak bazı kırsal mahalle ve köylerde yer sıkıntısı yüzünden taziye evleri yapılamıyor belediyeler arsa  hep vatandaşlardan istiyor ancak yıllar önce köy gelişim alanları 2003 yılında Tarım ve toprak reformu tüm arsaları sattı. Şimdide yer sıkıntısı yaşanmaktadır Şanlıurfa büyük şehir statüsü kavuşmasından dolayı Şanlıurfa kırsalda belediyeler çalışmalara başladı. Her Yaz ayında kırsal kesimde kanala girmek suretiyle boğulmalar meydana geliyor. Belediyeler taziye evlerine olduğu gibi yüzme havuzları da yapsalar boğulmaların önüne geçilmiş olur ayrıca taziye evlerinde büyük emeği olan Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49