Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye ilçe emniyet binası açıldı

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın da katıldığı açılış törenine, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, AK Parti Şanlıurfa Il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, 20 Zırhlı Tugay komutanı İsmail Hakkı Köseali il Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Eyyübiye Polis Karakolu, Eyyübiye İlçe Emniyet Amirliği olmuştu. Urfa’nın tarihi 4 kapısından biri olan Harran Kapı İle Harra Kapı Mezarlığı arasında dar bir sokakta uzun yıllardır hizmet veren Eyyübiye Polis Karakolu, İlçe Emniyet Müdürlüğü olunca mevcut bina dar geldi. Yapılan görüşmeler ve çabalar sonucu Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığının kontrolünde olan Balıklıgöldeki Sağlık Ocağı boşaltılarak Emniyet İl Müdürlüğüne devredildi.Emniyet sağlık ocağı olarak hizmet veren tarihi Urfa evinde tadilat yaptı ve Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğünü söz konusu binaya taşındı..

Şanlıurfa müftüsü Ihsan Açık tarafından edilen dualarla kesilen kurdele ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışta Kurban kesilerek kan akıtıldı. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve beraberindekiler yeni hizmet binasını gezerek hayırlı olması temennisinde bulundular. Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu,"Hizmet binamızın yapımında bizleri destekleyen sayın Valimiz Güngör Azim Tuna'a Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi. Vali Güngör Azim Tuna kısa bir konuşma yaparak Polis merkezinin Şanlıurfa'ya ve Emniyet Teşkilatına hayırlı olsun dedi açılış sonrasında binanın yapımında katkısı olanlara teşekkür plaketi verildi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49