Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye HEM’den İŞKUR Müdürü Özmen’e ziyaret

İşsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesive genç nüfusun işgücü piyasasına kazandırılmasını sağlayacak adımlar için İşkur’dandestek isteyen Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, daha önce İşkur üzerinden 5 tane kurs açtıklarını söyleyerek Eyyübiye nüfusu göz önünde bulundurulunca bunu yeterli bulmadıklarını ifade etti.

TAŞ: İŞKUR’DAN KURSLAR İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

Eyyübiye halkının sadece hobi için kurslara katılmadığını, meslek edinmek için zor şartlarda eğitimlerine devam ettiklerini belirterek,İşkur’dan kurslar için destek beklediklerini anlattı.

ÖZMEN: EYYÜBİYE İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İşsizlikle mücadele etmenin ve özellikle istihdam garantisi veren kurslar açmanın önemine değinen Şanlıurfa İşkur İl Müdürü Lezgin Özmen, “Meslek belirlemede bizim yaptığımız saha çalışmalarına ek olarak Eyyübiye için hangi kursların yararlı olacağını bize bildirin” dedi. Kurs açarken dengeli davranmaya çalıştıklarını belirten Özmen, dezavantajlı bölgelere yoğunlaştıklarını ifade etti.Eyyübiye ilçesi için ise mevsimlik işçilerin çalışma zamanlarını gözetmenin öncelikleri olduğunu kaydeden Özmen, “Eyyübiye için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Ekip olarak birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49