Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de Yılanı öldürmek isterken 5 çocuğu yaraladı
Olay Eyyübiye ilçesine bağlı Sultan tepe kırsal mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir adam, evinin bahçesini temizlediği sırada yılan gördü. Yılanı, eve girme ihtimaline karşı öldürmek isteyen adam yılanı vurmak için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş etti. Bu sırada seken saçmalar çevrede bulunan 2’si tüfekle ateş açan adamın oğlu olmak üzere 5 kişi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Vücutlarının değişik yerlerinden yaralanan 5 çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49