Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye'de Açılan  Obruk Kapatıldı
Eyyübiye ilçesi Yamaçlı mahallesinde geçtiğimiz hafta bir evin önünde toprak kayması sonucu 5 metre çapında ve 10 metre derinliğinde obruk oluştu. Obruğun oluştuğu alanda bir evin duvarın yıkılması üzerine mahalle sakinleri tedirgin oldu. Mahalle sakinlerin obruğun aniden toprak kayması sonucu oluştuğunu daha önce böyle bir olayın yaşanmadığını belirti.
Mahallede obruk çukuruna ilk fark eden İsmail Çetinkaya,” Akşam böyle bir şey yoktu, sabah kalktığımda evin hemen yanında dev bir çukur açıldığını gördüm, çukurun yanındaki duvar çöktü bizde sayın Mehmet Ekinci’yi aradık yardım istedik , oda ekibi gönderip buraya kapattırdı”dedi.
Mahalle içersinde tehlike arz eden obruk için mahalle sakinleri Eyyübiye Belediyesinden yardım istedi. Olayı duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediyesi Yamaçaltı kırsal mahallesinde meydana gelen karstik boşluk-Göçük için Eyyübiye Belediyesi iş makineleri tarafından AFAD Koordinasyonunda malzeme doldurularak obruk çukur kapatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48