Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye belediyesinden Taziye evi atağı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şehir merkezine yaklaşık 60 km uzaklıkta bulunan Büyük otluca Mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti.  'Her Mahalleye Taziye Evi' uygulamalarının devam ettiğini belirten Başkan Ekinci, "Gerek sıfırdan olsun gerekse de yapımı devam eden taziye evlerini bir bir hizmete sunmaya başlıyoruz." dedi.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  ilçe sınırları içerisinde bulunan en ücra noktalardan biri olan Büyük otluca Mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret etti. Büyük otluca Mahallesinde yapımı devam eden taziye evini ziyaret eden Başkan Ekinci aynı zamanda köylülerle bir araya gelip sorunları yerinde dinledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin ' Her Mahalleye Taziye Evi' uygulaması meyvelerini vermeye devam ediyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan mahalle ve ihtiyaç duyulan alanlarda gerek sıfırdan yapımına başlanılan gerekse de inşaatı devam eden taziye evlerinin bir bir hizmete sunulmasına yönelik uygulamaya devam ediyor.  Taziye Evi yapımı ve desteklenmesi uygulaması vatandaşların da takdirini kazanırken, sosyal belediyecilik uygulamasının bir gereksinimi olarak gördükleri taziye evlerinin kısa sürede bir bir hizmete girdiğini ve gireceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.
'Her Mahalleye Bir Taziye Evi' uygulamasının bir parçası olan Büyük otluca Mahallesindeki taziye evi çalışmalarını da yerinde inceleyen ve eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ekinci şunları söyledi:  "Tek Tek Dağlarındaki Büyük otluca Mahallesindeyiz. Buradaki Mahalle sakinlerinin kendi imkânlarıyla temelini attıkları ve bu duruma getirdikleri taziye evleri var. Bundan sonraki kısımla ilgili özellikle ince sıva, içerisinin döşenmesi ve diğer eksikliklerle ilgili bizler devreye giriyoruz. Burada özellikle bir nevi çok amaçlı salon şeklinde de kullanılacak olan ve köylünün ortak kullanımına sunulmak üzere bu tarz taziye evlerine desteklerimiz sürüyor. Bazıları kendi imkânlarıyla yapmışlar. Bazıları da sıfırdan bizler başlıyoruz. Ama gerek şehir içersinde gerekse de kırsalda her mahalleye, ihtiyaç olan her yere bu tarz taziye evlerinin yapımına devam edeceğiz. " Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48