Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden Sıfır Atık İçin Dev Adım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, dönüşebilen atıkların kontrol altına alınması için başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Eyyübiye Belediyesi, ilçenin dört bir yanına atıklar için toplama kutuları yerleştirdi. Eyyübiye Belediyesi Tertemiz Eyyübiye hedefi doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde başlatılan Sıfır Atık Projesi, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Dönüşebilen atıkların kontrol altına alınması için başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Eyyübiye Belediyesi de atıkların kaynağında ayrılması için çalışmalara hız verdi. Türkiye’de başta kamu kurum kuruluşları olmak üzere üniversite, okul, hastane, alışveriş merkezleri ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde geri dönüşebilen atıkların kontrol altına alınması için “Sıfır Atık Projesi” başlatılmıştı. İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atık miktarının azaltılması, etkin toplama sisteminin kurulması ve atıkların geri dönüştürülmesini hedefleyen proje kapsamında Eyyübiye Belediyesi de harekete geçti. Atıkların kaynağında ayrılmasını sağlamak amacıyla ilçe genelinde belirlenen noktalara atıklar için ayrı ayrı toplama kutuları konuldu.

İlçe genelinde birçok noktaya yerleştirilen ayrıştırmayı sağlayan toplam kutuları ile aynı zaman da israfın da önleneceğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş sosyal medya hesabından çalışmayla ilgili vatandaşlara çağrıda da bulundu. Başkan Kuş,” Toprağımızı, doğamızı ve çocuklarımızın geleceğini birlikte korumaya var mısınız ? Sıfır Atık projesiyle Tertemiz Eyyübiye’ye değer kattık. Şimdi sıra sizde. Bu adımı birlikte atalım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49