Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor sanlıurfa 4 Yaralı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden Kış Hazırlığı
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal ve merkez mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin,"Kış aylarında çamurlu yol kalmayacak" söyleminin ardından çalışmalarına hız veren fen işleri ekipleri, ilçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışmalarını sürdürüyor.
Yaklaşan kış aylarında vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalarına hız veren ekipler, 10 ayrı grup halinde hem ilçe merkezinde hem de kırsalda yaptığı çalışmalarla vatandaşlardan takdir topluyor. Kırsal mahallelerde stabilize yol, şehir merkezinde de kilitli beton parke taşı döşeme işlemlerine ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, bu azimli çalışması vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler alınmasına neden oluyor.
Bir yandan Sosyal Belediyecilik çalışmaları, diğer yandan alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin dört bir noktasında çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi ekiplerinin son durağı Eyüpkent Mahallesi oldu. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Eyyüp Kent Mahallesi ve Onikiler Mahallesindeki bazı sokaklarda eksik olan parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Fen işleri ekipleri, başta Onikiler Mahallesine bağlı 3024, 3025, 3027, 3033 ve 3034 sokaklarında, Eyyüp Kent Mahallesindeki ise 3982. Sokakta yapımı devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.
Eyyübiye Belediyesinin Eyyüp Kent Mahallesindeki 3982. sokakta yaptığı çalışmalarla iligili konuşan İsa Özkan isimli vatandaş, Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederek şunları ifade etti; “Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ekibinden Allah razı olsun. Çalışmaları gayet güzel gidiyor. Bu çalışmaların devamını diliyoruz.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49