Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesinden Aşevine Gıda yardımı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret ederek 1000 adet kolilik gıda paketlerini aşevi yöneticilerine teslim etti. Bir önceki ziyaretinde 1000 gıda paketi sözü veren Başkan Ekinci," Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmaya devam edeceğiz." dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci daha önceki ziyaretinde söz vermiş olduğu, yardıma muhtaç 1000 aileye dağıtılmak üzere gıda paketlerini Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi yetkilisi Aziz Kutluay ve yöneticilerine teslim etti.
Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret edip yetkililerle bir araya gelen Başkan Ekinci yardım kolilerini burada bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara elleriyle teslim etti.
"BAŞKAN EKİNCİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Yetkilisi Aziz Kutluay, “Başkanımız Mehmet Ekinci’ye canı gönülden çok teşekkür ediyoruz. Fakir, fukaranın yüzü güldü. En azından yardım paketini almayan kalmadı. Başkanımızın inşallah başka yardımları ve destekleri de olacaktır. Bundan dolayı Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz. Başkanımızı yanımızda gördükçe hem hizmete motive oluyoruz, hem de moral buluyoruz. Geçen gün Şanlıurfa valimiz İzzettin Küçük Bey geldi. Sağ olsun bizlerle ilgilendi. Mehmet başkanımız bizim eski dostumuzdur. Erkimizde başkanımıza geçtiği için dertlerimizi rahatlık içinde dile getiriyoruz. "dedi.
"FAKİR FUKARAMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bu tarz yardım faaliyetleriyle fakir fukaranın yanında olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Ekinci, ‘’Aş evimizde önceki günde belirttiğimiz gibi yaklaşık bin aileye günlük olarak sıcak yemek veriliyor. Bu kapsamda da zaman zaman desteklerimiz oldu. Yine Ramazan ayı münasebetiyle gıda paketlerimiz var. Bugün bin aileye gıda paketi dağıtımımız bitmek üzeredir. Hemen hemen her aileye gıda paketi vermiş bulunmaktayız. Burada şunu ifade etmek gerekir ki öncelikle Allah razı olsun bu hizmetlerden dolayı vesile olan, yardım eden değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten çok makbule geçiyor. Bir nebzede olsa bizim de bu çorbada tuzumuzun olması bizleri de mutlu ediyor.
Bundan sonra ki süreçte de fakir, fukaramızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onların ihtiyaçları konusunda bu tarz mesai harcayan hocalarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49