Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım onarım ile kırsalda da stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşların takdirini topluyor. Yazın tozlu kışın ise çamurlu yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, farklı ekiplerle kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye hedefiyle dur durak bilmeden çalışan ekipler, kırsalda son olarak Kubacık mahallesinde alt yapısı tamamlanan alanlarda mahalle içi stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin merkezdeki son durağı ise Eyüpkent Mahallesi oldu. Burada da 4001, 4002, 4046, 4604 ve 5142. Sokaklarda kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına devam eden ekipler, vatandaşların da takdirini topluyor. Kubacık Mahalle Muhtarı Yasin Aslan ile merkez Eyüpkent Mahalle Muhtarı Cuma Şah, mahallelerinde sürdürülen çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

Kubacık Mahalle Muhtarı Yasin Aslan, “ Mahallemdeki çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci ve ekibine çok çok teşekkür ederim. Başkanımız daha önceden de bizlere yaptığı hizmetlerden ve şimdi devam eden çalışmalardan dolayı vatandaşlarım adına çok çok teşekkür ederim. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun.” Dedi. Eyüpkent Mahalle Muhtarı Cuma Şah ise,” Mahallemizle ilgili taleplerimizi Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ilettik. Kendisi de gelip burada baktı. Kilitli parkesi kalan yerlerle ilgili ekibe talimat verdi. Ekipler gelip çalışmaya başladılar. Şu anda da çalışmalar devam ediyor. Bundan dolayı Başkanımız Mehmet Ekinci ve ekibine çok çok teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Eyüpkent mahalle sakini ise,” sokaklarımız yapılıyor. Daha önceden çok sıkıntı yaşıyorduk. Şu anda gayet memnunuz. Eyyübiye Belediyesinden Allah razı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49