Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Vatandaşın Duasını Alıyor

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün rutin hale getirdiği çat kapı ev ziyaretleri sürdürülüyor. Çat kapı ev ziyaretlerine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci de merkez, kırsal ayrımı yapmadan kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarına ortak oluyor. Özellikle durumu iyi olmayan ailelere pozitif ayrımcılık gösteren Ayşe Ekinci, vatandaşların takdirini topluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci son olarak beraberindekilerle birlikte Direkli, Topdağı, Şıhmaksut, Dedeosman, Selçuklu, Hayati Harrani ve Yenice Mahallelerinde yaşayan durumu iyi olmayan ailelere ziyarette bulunarak taleplerini yerinde dinledi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün belirlemiş olduğu evlere ziyaret gerçekleştiren Ayşe Ekinci ailelere gıda ve temizlik ürünleri yardımında bulundu. Ailelerle sohbet edip taleplerini dinleyen Ayşe Ekinci ve beraberindekiler sorunları yerinde çözüme kavuşturdu. Engelli vatandaşların kendi temizlik ihtiyaçlarını giderememesinden dolayı, Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin olarak ailelerin evlerine giderek ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Ayşe Ekinci, Direkli Mahallesi’nde yaşayan engelli bir çifti de ziyaret ederek sorunlarıyla birebir ilgilendi. Çiftin hayat şartlarını daha da kolaylaştırmak için yardımda bulunan Ayşe Ekinci ve beraberindekiler, aileye gıda ve temizlik ürünleri dışında halı ve birkaç eşya yardımında bulundular.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’ye çat kapı ev ziyaretlerinde, Ak Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49