Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi Uclg-Mewa Üyesi Oldu
UCLG Dünya Teşkilatı’nın 8 bölge teşkilatından biri olan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, Eyyübiye Belediye Başkanvekili M. İlhami Günbeği'yi makamında ziyaret ederek üyelik beraatını takdim etti.
 
Eyyübiye Belediyesi UCLG-MEWA (Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı) Üyesi oldu.
 
 Eyyübiye Belediyesi’nin UCLG-MEWA üyeliği, 13 Kasım tarihinde Malatya’da gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Konsey Ortak Toplantısı ile kesinleşmişti.
 
Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye ilçesine büyük katkı sağlayacak olan UCLG-MEWA’nın Dünya Teşkilatı’na paralel olarak vizyonu: Yerel yönetimler arasında ve dünya toplumu içinde, işbirliği yoluyla, yerel yönetimin değerlerini, amaçlarını ve çıkarlarını geliştirerek, demokratik yerel yönetimin dünya ölçeğinde birleşik sesi ve sözcüsü olmaktır.
 
Bu doğrultuda Eyyübiye Belediyesi Başkanvekili M. İlhami Günbeği'yi makamında ziyaret eden Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler, Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman Eyyübiye Belediyesi'nin üyelik beraatını takdim etti.
 
Birleşmiş Milletler Kentler Yerel Yönetimler Ortadoğu Batı Asya Bölge teşkilatının genel sekteri Mehmet Duman, ‘’Eyyübiye Belediyesi Birleşmiş Milletler Kentler Yerel Yönetimler Ortadoğu Batı Asya Bölge teşkilatının üyelerinden bir tanesidir. Dolayısıyla bugün Şanlıurfa’da yerel yönetimlerde bir toplantıya katılmak üzere Şanlıurfa’da bulunuyorum. Şanlıurfa’ya gelmişken bizlere üye olan ve bizimle beraber çalışan Eyyübiye Belediyesi’ni ziyaret etmekten son derece mutluyum. Eyyübiye Belediyesi’nin bize üyeliği, yönetim kurulu konseyi tarafından da onaylandı. 2015 yılı içerisinde bizim birçok faaliyetimize katıldı. Bundan sonra da yine beraber hareket etmekten mutluluk duyacağız. İnşallah önümüzde ki sene yapacağımız yönetim organları toplantılarında da Eyyübiye Belediyesi sadece üye değil, yönetim organlarında da yer almasından da büyük mutluluk duyacağız. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve ekibine teşekkür ederiz.’’ Dedi.
 
Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği ise, ‘’Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci, bir dizi görüşmeler için il dışında bulunduğundan dolayı misafirlerini bizler kabul ediyoruz. Birleşmiş Milletler Kentler Yerel Yönetimler Ortadoğu Batı Asya Bölge teşkilatının genel sekteri Sayın Mehmet Duman bizleri ziyaret etti. Daha önce Malatya’da yapmış oldukları toplantılarda kurula üyeliğimizle ilgili başvurumuzu değerlendirmiş olup oy birliği ile kabul edilmiş onun sevincini yaşıyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak kendileri ile gerek demokrasinin güçlendirilmesi, gerekse Eyyübiye üzerinde yapmış olduğumuz tüm projelerde ortak çalışmalarımız olacaktır. Mehmet Duman beye yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ Şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49