Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Hem Merkezde Hem Kırsalda Dur Durak Demeden Çalışıyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Vatandaşların yol mağduriyetini önleme adına merkezde 4 farklı ekiple ilçe genelinde kilitli beton parke taşı döşeme çalışması yapan ekipler, kırsalda ise 3 ayrı şantiyede ilçeyi kışa hazırlıyor. ‘Yol Medeniyettir’ düsturuyla çalışma yürüten ekipler, kırsal Görenler ve Keskin mahallerinde de dur durak demeden çalışıyor. Stabilize yol yapımı yapan ekiplerin hummalı çalışması, vatandaşların takdirini topluyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Keskin Mahalle Muhtarı İsmail Akçiftçi ile Görenler Mahalle saknleri, Başkanımızın çalışmalarından memnunuz diyerek,” Eyyübiye Belediye’nin yaptığı yollardan dolayı Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Önceden yollarımız maalesef kötüydü. Başkanımız buraya el attı ve yollarımız hemen yapıldı. Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından memnunuz. " dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49