Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Filoya 5 Yeni Araç Daha Kattı

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 5 yeni aracı bünyesine kattı. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için durmadan çalışan Eyyübiye Belediyesi araç filosunu da güç geçtikçe güçlendirmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan 5 yeni araç ile filo daha da güçlendi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle Uluslararası Göç Örgütü tarafından 2 araç hibe ile alınırken 3 araç ta Eyyübiye Belediyesi bütçesinden temin edildi. Eyyübiye Belediyesi himzet binasında araçların tanıtımı için düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak ve Uluslararası Göç Örgütü yetkilileriyle katılan Başkan Kuş, araçların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Tertemiz bir Eyyübiye için durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” İlk günden itibaren Eyyübiye’de temizliği çok önemsedik. Tertemiz bir Eyyübiye için elimizden gelen bütün gayretleri gösterdik. Bugün sağ olsunlar Elektrikli süpürge araçlarımızı da bünyemize kattık. Birleşmiş Milletler Göç Örgütü 2 aracı bizlere hibe ettiler. Malumunuz ara sokaklarda temizlik yapmak sıkıntılıydı. Biz bu sıkıntımızı Birleşmiş Milletler Göç Örgütü’ne ilettik, sağ olsunlar onlar da 2 aracı hibe ettiler. Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak 3 aracı kendi bütçemizden temin ettik ve Filomuza kazandırmış olduk. Gün geçtikçe Temizlik filomuzu daha da güçlendireceğiz ve özellikle 2021 yılında Tertemiz bir Eyyübiye için emin adımlar ile inşallah yolumuza devam edeceğiz. Ben buradan Birleşmiş Milletler Göç Örgütü’ne bizlere sunmuş oldukları destekten dolayı şükranlarımı iletiyorum. Eyyübiye bir Değer, Eyyübiye’ye Değer.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48