Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Eyyübiyeli Gençleri Yaz Kampına Gönderdi.
Eyyübiye Belediyesi ve Üreten Çocuklar Akademisi Derneği tarafından organize edilen etkinlikle 50 Eyyübiyeli genç, 4 günlük yaz kampı için Marmaris’e gönderildi. 4 günlük yaz kampı için, Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağından yola çıkan gençleri, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve gençlerin aileleri uğurladı. ‘Deniz ve doğayla iç içe yıldızların altında bilim, sanat ve teknoloji’ sloganıyla hayata geçirilen proje için yola çıkan gençler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Bilim, sanat, spor, doğa, deniz ve astronomi etkinliklerinin düzenleneceği ve birçok gencin ilk defa denizle tanışacağı çadırlı kamp programında gençlere, sosyal ve kültürel etkinliklerle birlikte eğitim faaliyetleri de verilecek. Spor etkinlikleri, kano, bisiklet, doğada sanat, 3D tasarım ve 3D yazıcılar, doğadan esinlenen yapılar ve 3D kalemlerle tasarım, doğada matematik, teknoloji atölyeleri, maker atölyeleri, origami ile bilim etkinlikleri ile tekne turu ve teknede bilim etkinliklerinin yanı sıra, Marmaris bilim parkı ve Marmaris bal evi gibi gezi organizasyonlarından faydalanacak olan gençlerin mutluluğu, görülmeye değerdi.

Düzenlenen gezi programı ile bilgiler veren Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan,” Üreten Çocuklar Derneği ile Eyyübiye Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü bir proje. Bu kapsamda Başkanımız Mehmet Kuş’un direktifleriyle çocuklarımızı yaz kampına gönderiyoruz. Yaz kampına gidecek olan çocuklarımız hem eğitim hem de sosyal etkinlikler kapsamında çeşitli faaliyetlerden faydalanacaklar. Doğa yürüyüşleri, eğitim çalışmaları, matematik kampı gibi birçok faaliyetin olduğu kampa gidecekler. Umarım proje amacına ulaşır. Başkanımız Mehmet Kuş, inşallah bu projeden sonra daha farklı projelere imza atacak. Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Bu projenin örnek olması temennisinde bulunan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,” Sayın Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine çok çok teşekkür ederiz. Bu çocukları sevindirmek çok güzel bir duygu. Allah yolarını açık etsin. Organizasyonu yapan Başkan Kuş’a teşekkür ederim. İnşallah bu proje örnek bir proje olur.” İfadelerini kullandı.

Yaz kampına gidecek olan çocuklar da, ilk defa bir yaz kampına katılacaklarını belirtip, kendilerine sunulan imkandan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48