Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor.

Eyyübiye Belediyesi, Koronavirüs (Covid- 19) salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilk günden itibaren kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte işlemine devam ediyor. Ekipler bir yandan ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda yıkama ve temizlik çalışması yaparken diğer yandan vatandaşların yoğunluk oluşturduğu alanları da dezenfekte ediyor. Ekiplerin ilçe genelinde sürdürdüğü hummalı çalışma da vatandaşların takdirini topluyor.

Öte yandan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de halk sağlığını koruma çalışmaları kapsamında rutin denetimlerini aralıksız sürdürürken, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri de sokağa çıkmalarına sınırlandırma getirilen 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49