Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Belediyesi, Akşemsettin Ve Asya Mahallesine Yeni Parklar Kazandırıyor.

Seçildiği ilk günden itibaren ‘boş gördüğümüz her yere park yapacağız’ söylemiyle yola çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Şimdiye kadar ilçenin değişik mahallelerinde 17 yeni park yaparak takdir toplayan Başkan Kuş, son olarak ziyaret ettiği Akşemsettin ve Asya mahallelerinde de park yapımı için startı verdi. İlk olarak Asya mahallesine geçen ve beraberindekilerle birlikte tespit edilen alanda incelemelerde bulunan Başkan Kuş, alanın park olarak mahalleye kazandırılması talimatını verdi. Daha sonra Akşemsettin mahallesine geçen Başkan Kuş burada da Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol’la birlikte yine park yapımı için tespit edilen alana geçti. Alandaki hafriyat sıkıntısından dolayı yaşanan mağduriyetin önüne geçmek için hemen çalışma yapılmasını isteyen ve alanın park olarak mahalleye kazandırılması için talimat veren Başkan Kuş, çevredekilerin takdirini kazandı. Mahalleye 2 yeni park kazandırmak için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Kuş,” Vatandaşlarımıza park sözümüz vardı. İnşallah bir değil iki tane yapacağız.” Dedi.

Kazandırılacak olan parkların şimdiden hayırlı olmasını dileyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Akşamsettin mahallemizdeyiz, muhtarımız ile birlikte mahallemizi gezmeye devam ediyoruz. Muhtarımız ilk gün itibari ile mahallemizde en büyük sıkıntının park alanının olmadığını bizlere iletmişti. Bizde en yakın zamanda Akşamsettin mahallemize bir park kazandıracağımızın vaadini vermiştik ve vaadimizin ilk adımını atıyoruz. Personel arkadaşlar ile birlikte incelemelerde bulunduk ve talimatımızı verdik. Bu alanda çok ciddi hafriyat var ve vatandaşlarımızın bu konu ile çok ciddi sıkıntısı var. Bu hafriyatı kısa bir zaman içerisinde temizleyeceğiz ve bu yıl sonuna kadar Akşamsettin mahallemize 2 adet park kazandıracağız. Amcalarımıza, teyzelerimize, çocuklarımıza hayırlı olsun inşallah. “ dedi.

Akşemsettin Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol da Başkan Kuş’a teşekkür edip, şunları söyledi,” Başkanımızın bizim mahalleyi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şuanda Başkanımız ile birlikte mahallemizde yapılacak olan park yerlerimizi tespit ediyoruz. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine. inşallah ileriye dönük çok güzel şeyler yapacağız Başkanımız ile birlikte. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48