Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Eyyübiye Aday Adayı İzgi, Hizmete Talibim

Yerel seçimlerin 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak kararının ardından belediye başkan adayları için maratonun sonuna geldi. Bu maratonun içinde Milletin, kanaat önderleri ve muhtarların aday adayı Şanlıurfalı Başarılı bürokrat İsa İzgi'nin aday olmasını büyük heyecanla beklemektedir.

Eyyübiye ilçesinde 80'e yakın mahalle muhtarı ve bir çok kanaat önderin koşulsuz ve şartsız olarak İsa İzgi'yi destek verdiklerini verdikleri dilekçeler ile gösterdiler.

İzgi yapmış olduğu açıklamada ; “Yeni bir seçim şenliğinin öncesindeyiz. Eyyübiye'ye en iyi hizmeti sunmak üzere hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Eyyübiye'ye hizmet etmek üzere bu kutlu yolculuğa aday olduk. Allah nasip ederde büyüklerimiz ve halkımızın desteği ile belediye başkan adayı olursak Eyyübiye'ye hayırlı hizmetler vermek üzere inşallah sizlerle birlikte olacağız “ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49