Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Eyüpoğlu hesabı mutlaka sorulacaktır
Bir özel bir Tv kanalına konuk olan Şeyhanlı Aşiretine mensup Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Seydi Eyüpoğlu yaptığı açıklamada teşkilatı topa tuttu. 
Bakan Faruk Çelik’e de gönderme yapan Seydi  Eyüpoğlu Belediye meclislerinde listeye giremeyen kişilerin partiye küstüğünü gönüllerini almak için evlerine gidip gönülerini alacaklarını söyledi  Şanlıurfa’nın aşiretçilik açısından dengelerini en iyi bilen Seydi Eyüpoğlu yaptığı açıklamada listeler yapılırken dengeler ne yazık ki gözetilmediği bunun tek sorumlusunun ise milletvekilleri ve başkan adaylarının olmadığı söylerken sorumlunun  teşkilat başkanlarına ve Faruk Çelik’e bağladı. Bakan Faruk Çelik’e milletvekilleri tarafından liste verildiğini ancak dikkate alınmadığını söyleyen Seydi Eyüpoğlu ne yazık ki yanlış yapılmıştır dedi. Eyüpoğlu bu yanlışlığı kim yaptıysa bunun hesabı mutlaka sorulacaktır dedi. Seydi Eyüpoğlu bilindiği  gibi Şanlıurfa da başın düşerse dara hemen Seydi amcayı ara sloganı ile tanınan bir milletvekilidir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49