Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

 Eylemciler Urfa sokaklarını karıştırdı

Şanlıurfa’da Topçu Meydanı ve Eyyübiye ilçesinde  IŞID’i protesto eden gruba polisle çatıştı, eylem sokak arlarında devem etti.

Kobani’de devam eden şiddetli çatışmalardan dolayı  IŞID’i protesto eden grup Topçu Meydanı ve Eyyübiye ilçesinde toplandı.  IŞID Terör Örgütünün saldırılarını protesto etmek isteyen göstericiler Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyüş gerçekleştirmek istedi. Polis kalabalığı araç yoluna inmemeleri konusunda uyardı. Grup uyarılara aldırış etmeyince olaylar çıktı. Polis yaşanan arbedeye biber gazıyla müdahale etti. Eylemciler sokak aralarına koşarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. Bu sırada yoldan geçen çok sayıda araç sürücüsü ve vatandaş da atılan biber gazından etkilendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49