Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Evren sanayi Esnafından Ziyafet
Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesindeki 300 esnaf düzenledikleri bir organizasyonda 5000 kişiye yemek ziyafeti verdi.
 
Şanlıurfa Evren sanayi sitesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri 5000 kişiye yemek ziyafetin Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, Evren sanayi kooperatif başkanı Mustafa Arslan ve esnaf katıldı.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Şanlıurfa'da başladı. Etkinlikler kapsamında 300 esnaf Evren Sanayi Sitesinde çalışan 5000 kişiyi öğle yemeğinde buluşturdu. Vatandaşın hayırda yarıştığı şehirde, boş bir iş yerinde ziyafet verildi. Her yıl bu haftada hayırseverler tarafından verilen yemek miktarı her geçen gün artıyor. Geçen yıl 2500 kişilik yemek yapan gurup, bu yıl sofralarına 5000 kişiyi davet etti.
 
Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık burada yaptığı konuşmada “ Kutlu doğum haftası nedeniyle Şanlıurfa’nın çok yerinde böyle güzel etkinlikler düzenlenmektedir burada güzel bir sofra kurulmuş buna vesile olanlara Allah razı Olsun dedi”.
 
Yemek dağıtımı sırasında vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuzu içi zerde pilavın ikram edildiği etkinlikte, vatandaşlar bu tür faaliyetlerin devam etmesini istedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49