Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Evren Sanayi Çevre Yolun Akıbeti Ne Oldu!

Karaköprü'yü Evren Sanayi bölgesine bağlayacak olan kuzey batı çevre yolu Açıksu Caddesine bağlandı. Evren sanayi bağlanması gereken kısmı bir türlü yapılmaması esnafı isyan ettirdi. Daha önceki Belediye Başkanı Fakıbaba döneminde Tugay'ın içersinde başlanan yol Açıksu caddesinden öteye gitmesi Evren sanayi esnafı tepkilerini çekti. Esnaf yolun bir an önce yapılmasını istiyor.

Evren sanayi esnafı 10 kilometrelik Kuzey-Batı Çevreyolu Karaköprü Evren Sanayi Bölgesine bağlayarak sürücülerin süre kaybı yaşamadan büyük araçların trafik geçişini sağlanması planlanan yol akıbetini ne oldu.

Öte yandan Şanlıurfa Trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Kuzey Batı Karaköprü-Evren Sanayi Çevre yolu, Karaköprü, Sırrın ve Otogar civarından Sanayiye gidecek vatandaşların şehir merkezine girmeden Sanayi gidecekleri gibi, Gaziantep istikametine gidecek olan büyük araçlar da merkeze uğramayacakları düşünüldüğünde Şehir içi trafiğinde çok rahatlama olacaktır.

Evren Sanayi Esnafı Salih Aslan”, Bağlantı ve çevre yollarımız bitmediğinden vatandaşlar çevre illeri tercih ediyor. Birde eski sanayide faaliyet olduğu için vatandaş oraya gittiğinden bizim işlerde düşme oluyor. Bizler yetkililerden çevre yolların biran önce bitirilmesini istiyoruz yaklaşık 6 yıl önce Fakıbaba döneminde başlandı, fakat sadece açıksu caddesine kadar olan kısmı yapıldı. biz daha bir 6 yıl beklemek istemiyoruz" dedi”

Yedek parça esnafı Ali Aslan, ” Çevre yolu olmadığından araç gelemiyor kamyoncu yol üstüne Gaziantep, Osmaniye’ye gidiyor. Otobandan sanayi’ye giriş yok zaten trafik bile araçları tutuyor girmesinler diye Kantar koyulmuş bir hatası yüzünden araç sanayi’ye giriş yapamıyor. Otoban ile sanayi arasında yaklaşık 25 kilometre var kamyoncu esnaf uzaklıktan dolaya da gelemiyor. Bizim iş yapabilmemiz için otobandan bize yakın bir yol verilmesi ayrıca Karaköprü'den Askeriye içersinden geçen yolun biran önce bitirilmesi bekliyoruz. Kuzey-Batı çevre yolumuz da tamamlandığı takdirde büyük araçlar artık şehir merkezinden geçmeleri gerekmez. Bu nedenle biran önce bu Kuzey-Batı Çevre yolunun tamamlanarak araçların geçişlerini sağlanmasını istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49